2014-09-13 07:52:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma könnyen elvarázsolhat bárkit

Napi horoszkóp szeptember 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Meglehetősen morózus hangulatban kezdi a napot, de szerencsére ez elmúlik az első kedves ismerőssel való találkozás alkalmával. A kedvével együtt még a nap is kisüthet. De bármilyen idő is van, a délutánt már jókedvűen tölti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Meglehetősen morózus hangulatban kezdi a napot, de szerencsére ez elmúlik az első kedves ismerőssel való találkozás alkalmával. A kedvével együtt még a nap is kisüthet. De bármilyen idő is van, a délutánt már jókedvűen tölti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szúrós, mint egy öreg sündisznó. Pedig semmi támadásnak nincs kitéve, alighanem félreértelmezi a helyzetet. A szerencséje csak annyi, hogy van a környezetében olyan, aki mindig mosollyal reagál az ön kedvetlen kirohanásaira is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jobban tenné, ha ma nem keresné a kötözködésre való alkalmakat, és inkább elengedne a füle mellett egy kellemetlenkedő megjegyzést. A délelőtti idegeskedő órák után délután annál kellemesebb időre számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy kis rafináltság még beleférne a kapcsolatukba: ha nem mond ki mindent, azzal még a titokzatosságát is növelheti a párja szemében. Persze, az már nem mindegy, hogy mit is titkol el. Az egyetlen mércéje ebben a saját lelkiismerete lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma nagy szüksége lehet a diplomáciai érzékére, különösen akkor, ha valamilyen régi családi vitába keveredik megint. Úgy tűnik, az álláspontok semmit nem változtak, lehetetlen a közeledés. Hacsak ön közbe nem lép.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A jó hír, hogy ma könnyen elvarázsolhat bárkit. A rossz az csak annyi, hogy viszont ön is teljesen elvarázsolódhat. Ma ne számítson arra, hogy tisztán képes látni a helyzetét. Ám a romantikának talán éppen ez a feltétele.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A karrierje felfelé ívelését annak is köszönheti, hogy valaki a háttérből segíti önt. A mai nap jó alkalmat teremthet önnek arra, hogy kimutassa neki a háláját. Az estét töltse nagy társaságban! Mulasson, érezze jól magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma inkább ne csak a saját feje után menjen, hanem hallgasson a társa jó tanácsára! Ez még azon a területen is igaz lehet, ahol egyébként ön a mester. A legjobb ötletek néha pont azok fejéből pattannak ki, akik teljesen elfogulatlanok.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jobban tenné, ha a hétvégére kikapcsolná, kihúzná a telefonját! Kellemetlen beszélgetésre számíthat, avagy éppen a munkahelyére szeretnék berángatni még a pihenőnapjain is. Ha már felvette a kagylót, akkor nem mondhat nemet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Véletlenül elszólja magát, s bár már a kimondás pillanatában megbánja, amit mondott, mégsem tudja kimagyarázni. Valamire azért mégis jó ez a ballépés: azonnal kiderül, hogy ki az, aki mindig ön mellett áll, s ki az, aki nem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A szabadidejében nem kellene a munka hősét játszania. Senki nem várja el öntől, hogy mindent még a határidő előtt befejezzen. Az igazság az, hogy a munkafüggőség csak kicsit különbözik bármilyen más függőségtől.

Napi horoszkóp
Női

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: